Loading...

Buscar el tió de nadal al Berguedà

Monta el teu propi tió de nada

A Cal Marixic t’oferim l’activitat de buscar el tió de nadal

Has de comprar un tió de nadal?

Doncs t’ho posem fàcil!

Per el preu d’un tió t’emportaràs una activitat a la natura amb els més petits de la casa. L’activitat es troba el Berguedà en un entorn únic, on 1 o 2 dies abans de realitzar-la us farem arribar el punt exacte del Bosc màgic dels tions.

Aquesta activitat només es realitza un cop l’any, exactament durant el dia 24 de novembre fins el dia 22 de desembre.

Objectiu de l’activitat

Gaudir una estona familiar, bonica, dinàmica i entretinguda amb els mes menuts fent un divertit joc de pistes en el qual s’anirà orientant tota l’activitat, havent de trobar les diferents parts del tió que aquestes estaran ubicades en diferents llocs (i que s’aconseguiran a mesura que vagin assolint les corresponents proves) que haurà de realitzar el menor.Un cop hagin aconseguit totes les parts del tió, se’ls hi facilitarà tots les eines necessàries per poder-lo acabar de montar. Aquest tió, a més a més, en ser totalment personalitzable, oferim la possibilitat que en el mateix moment de realitzar la reserva, els pares o familiars puguin definir un missatge propi que es vulgui fer arribar als protagonistes del joc (els més menuts de la casa).

Al finalitzar tota l’activitat, se’ls hi farà entrega d’un diploma, també personalitzat, com els millors buscadors de tions.

La durada total de l’activitat és aproximadament 60″ minuts.

Activitat pels petits de la casa

Veure la il·lusió dels mes petits de la casa realitzant aquesta activitat inmersos dins de la història que se’ls hi explica… No té preu!
L’activitat es porta a terme en un paratge totalment natural, a on a part de gaudir de fantàstiques vistes, es realitza es farà mitjançant el contacte amb la natura.

Cada any renovem l’activitat!

Galeria d’imatges de l’activitat

Mida del tió

Les mides del tió que us trobareu en aquesta activitat són:- De 15 a 20cm de diàmetre
– De 30 a 35 cm d’allargadaHeu de tenir en compte que no trobareu cap tio igual, ja que són totalment artesanals. Des de tallar el pi, fins la preparació per iniciar l’activitat.

Si teniu qualsevol dubte respecte l’activitat podeu contactar amb nosaltres clicant aquí.

Vine a buscar el teu tió!

Informació de l’activitat

Preu

30
  • Per tió
  • Activitat disponible només el mes de Novembre/Desembre

  • La duració és de 1 hora aproximada.

  • Activitat a l’aire lliure, dins d’una zona controlada

  • Inclou el joc de pistes

  • S’entregarà un diploma totalment personalitzat

  • El tió totalment personalitzat us el podreu emportar a casa

  • Activitat ideal per compartir amb família.

Fer reserva de l’activitat

Activitat nadalenca

Hem estat presents a…

Activitat “Juguem Jugant”

Ajuntament de Berga

“Una gran experiència! El tracte personal i l’atenció rebuda, fa que aquesta activitat sigui única! La recomano sens dubte. ”

• Imma Calvo

“Es nota que saben el que fan i del que parlen. Em van saber respondre tots els dubtes que tenia i els que m’anaven sorgint en el moment. Activitat recomanada al 100%.”

• Climent Vila

“Vaig aprofitar per fer l’activitat amb el gos i fins i tot ell s’ho va passar bé! El personal molt atent i pròxim en tot moment. Es nota que saben el que fan!”

• Roger Canal